DONSDEKEN WASSEN


JE DONSDEKEN LATEN WASSEN: 
GENIET WEER JARENLANG VAN 
DAT FRISSE GEVOEL


Een donsdeken van Fja-Oeyen gaat een leven lang mee. En om die levensduur te verzekeren, geef je je donsdeken af en toe een verkwikkend sopje. Al hoeft dat met een echt 100% donsdeken van Fja-Oeyen niet vaak te gebeuren. Om de 7 jaar is voldoende om weer jarenlang van dezelfde, frisse kwaliteit te genieten. 

Maar je eigen wasmachine maakt enkel de buitenkant van je dons schoon. Je donsdeken naar de droogkuis brengen is bovendien helemaal uit den boze. Want zo’n chemische reiniging breekt de natuurlijke beschermlaag van de donsvlokken af waardoor je donsdeken meteen aan kwaliteit verliest.

EEN PROFESSIONELE WASSERIJ VOOR JE DONS


Een reiniging in de professionele donswasserij van Fja-Oeyen is de allerbeste keuze. Want onze reiniging zorgt ervoor dat je dons weer aanvoelt als nieuw. Wij scheiden dons en bekleding en geven elk apart een reiniging met water en zeep om stof te verwijderen. Enkel zo ben je zeker van een resultaat dat altijd spic en span is. 

En bij onze wasservice mag je rekenen op een totaalpakket! We halen je dons niet enkel bij je thuis op, maar vullen na reiniging de vulling ook terug bij en passen de afmetingen van je donsdeken aan als dat nodig is. Een service waar je normaal enkel van kan dromen.


Wassen dons en bekleding

Aanpassen afmetingen

Aanvullen van dons

HOEVEEL KOST EEN PROFESSIONELE REINIGING? 

De prijs voor een wasbeurt hangt af van verschillende factoren. De staat waarin je donsdeken zich bevindt, bijvoorbeeld. Maar ook de ouderdom en de afmetingen. Contacteer ons voor meer informatie. Zelfs als je je donsdeken elders kocht, ontfermen we ons met zorg over jouw dons.

VRAAG NU JE WASBEURT AAN

Altijd eerst.

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? 

 Contacteer ons nu.

Showroom Mol   Showroom Antwerpen