HET HEMELSE WATERBED


Neem contact met ons op

​Een Slaapervaring van Ongeëvenaarde Kwaliteit. 

De zachte golving van het water omringt je als een warme deken, 
terwijl je langzaam wegdrijft naar een wereld van diepe ontspanning.
Dit is geen gewone slaapervaring;

dit is de magie van een waterbed.

UITSTEKENDE ONDERSTEUNING

Dankzij de unieke eigenschappen van water bieden waterbedden uitstekende ondersteuning voor je lichaam. Het water past zich naadloos aan de contouren van je lichaam aan, waardoor drukpunten worden verminderd en je een gezonde slaaphouding behoudt.


VERSCHILLENDE STABILITEITEN

Waterbedden zijn verkrijgbaar in verschillende stabiliteitsniveaus, variërend van zeer stabiel tot niet gestabiliseerd. Dit stelt jou in staat om een stabiliteitsniveau te kiezen dat past bij jouw slaapvoorkeuren en comfortniveau.

VOLLEDIG PERSONALISEERBAAR

Met een scala aan opties voor kleuren en afwerkingen, kunt u een waterbed creëren dat niet alleen zorgt voor een goede nachtrust, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan uw slaapkamerinterieur.

DUURZAAMHEID

Door regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik kunt u vele jaren genieten van de voordelen van een waterbed, waardoor het een waardevolle investering is in uw slaapcomfort en welzijn.

TEMPERATUURREGELING

Of je nu de voorkeur geeft aan een warme cocon tijdens koude nachten of verkoeling zoekt tijdens warme zomeravonden, met een waterbed kun je eenvoudig de temperatuur regelen voor een comfortabele slaapomgeving.

HYGIËNISCH

In tegenstelling tot traditionele matrassen zijn waterbedden gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere slaapomgeving.