WATERBED, WAAROM ERVOOR KIEZEN?

Zachtjes indommelen op een waterbed onder zalig zacht natuurlijk dons, comfortabeler kan haast niet. De voordelen van een waterbed zijn dan ook ontelbaar. Overtuig jezelf!
30 september 2023 in
Kris | Fja-Oeyen

1. OP-EN-TOP ONTSPANNEND

Een waterbed past zich aan aan elke lichaamsvorm, beter dan eender welke matras. Het gewicht wordt automatisch gelijk verdeeld dankzij een diagonaal rekpatroon. Je lichaam wordt dus overal gelijkmatig ondersteund en de druk wordt weggenomen van je wervelkolom. Goed tegen rugpijn, om rugproblemen te vermijden én om buitengewoon ontspannen te slapen natuurlijk. Of je nu een zij-, rug- of buikslaper bent.

2. UITERMATE HYGIËNISCH

Je matras in de wasmachine stoppen, dat wordt moeilijk. Een waterbed daarentegen kan je gemakkelijk schoonmaken. Gewoon even afvegen met vinylreiniger en de klus is geklaard. De tijk of cover kan je natuurlijk apart wassen. Weg met stof, bacteriën en huidschilfers.

3. ANTIALLERGISCH

Net omdat een waterbed zo hygiënisch is, is het de ideale keuze als je allergisch bent aan huisstofmijt of als je aan astma of eczema lijdt. De polyestervezels van de watermatras zijn trouwens schimmelwerend.

4. AANGENAAM VAN TEMPERATUUR

De temperatuur bepaal je helemaal zelf dankzij geïntegreerde, veilige verwarmingselementen. Het waterbed voelt dus warm aan in de winter en koel in de zomer, of net zoals jij het verkiest. Bij spierpijn op een verwarmd bed slapen, daarvan kikker je vlug weer op!

5. PERSONALISEERBAAR

Ook de graad van stabilisatie kies je zelf. Van meebewegend tot volledig stabiel. Kom je als koppel niet overeen over de eigenschappen van je waterbed? Dat is geen probleem. Het is perfect mogelijk om twee aparte watermatrassen te voorzien in één bed. Zo kies je zelf de stabilisatie vooraf en de temperatuur op het moment van gebruik.

6. ONTZETTEND DUURZAAM

Een waterbed gaat bij correct gebruik veel langer mee dan een standaard matras. Een duurzame keuze dus. Verandert je smaak met de jaren, dan kan je gewoon de sierlijsten of stoffen veranderen!

in BLOG
Labels