AMBACHTELIJKE DONSDEKENS
ARTISANAAL MAATWERK

De zuiverste ganzendons en de fijnste afwerking: dat is wat je bij Fja-Oeyen mag verwachten. Onklopbare kwaliteit van eigen bodem, van naaldje tot draadje vervaardigd in ons eigen atelier. Alle donsdekens van Fja-Oeyen worden al 4 generaties lang gemaakt naar eigen traditie en met de meest kwalitatieve materialen. Want enkel 100% dons geeft je het lichtste donsdeken en het beste isolatievermogen, goed voor een zacht en luxueus deken.

Ontdek ons volledige assortiment donsdekens

ANTIALLERGISCH

Dankzij de uitstekende luchtcirculatie van onze dons, blijft de vulling droog en krijgt huisstofmijt geen kans om zich te nestelen. Bovendien is de bekleding zo dicht geweven dat de beestjes zelfs geen kans krijgen om binnen te dringen.


HEERLIJK LICHT

De lichtheid van onze dons is het belangrijkste voordeel voor veel van onze klanten. Want het is niet de dikte van de vulling die belangrijk is. Het is vooral de kwaliteit die telt. Enkel 100% dons geeft je beste isolatievermogen.

Ontdek meer kwaliteiten van dons


VULLING

Dankzij de natuurlijke dons van Fja-Oeyen krijg je een heerlijk licht donsdeken dat toch aangenaam van temperatuur is, zowel in de winter als de zomer. Want de unieke textuur van echte ganzendons biedt zoveel meer mogelijkheden dan synthetische vullingen.

Ontdek alle voordelen van dons


PRACHTIG AFGEWERKT

De beste dons verdient een fantastische afwerking. Bij Fja-Oeyen werken we al onze dekens af op maat en volgens 1 van onze 4 methoden. Want de juiste verdeling van de vulling zorgt voor het perfecte evenwicht in je donsdeken.

Bekijk onze afwerkingen


OP MAAT GEMAAKT

Voor Fja-Oeyen is jouw slaap maatwerk. Daarom creëren we je donsdeken volledig op maat van je bed en slaapgewoontes. Zo krijg je het donsdeken dat écht bij je past.

De juiste afmeting van je donsdeken


BEKLEDING

Een bekleding van 100% katoen zorgt ervoor dat je dons goed verpakt zit en de vulling optimaal beschermd wordt tegen vocht. De fijngeweven stof laat geen dons door en zorgt voor een optimale ventilatie. Goed voor een ultiem slaapcomfort!

Ontdek de mogelijkheden voor bekleding

ALTIJD WASBAAR

Met een wasbeurt van Fja-Oeyen heeft je donsdeken weer dezelfde kwaliteit als toen je hem kocht. We reinigen zowel bekleding als vulling voor een extra proper resultaat. En waar nodig vullen we je dons bij. Een service waar je normaal enkel van kan dromen!

Boek nu een wasbeurt voor je donsdeken


GARANTIE

Onze donsvulling bezorgt je gegarandeerd een goede nachtrust. Vergeleken met andere vullingen, moeten onze dekens uit 100% dons nooit bijgevuld worden. Daarom bieden wij je een levenslange garantie op onze 100% donsvullingen. Kwaliteit die een leven lang meegaat!

DE BESTE BEKLEDING VOOR JE DONS

Lees meer over onze stoffen

Aloë Vera

Kashmir

Saffier

BOEK DE FJA-OEYEN EXPERIENCE EN TEST ONZE AMBACHTELIJKE DONSDEKENS GRATIS UIT!

ERVAAR ONS HANDGEMAAKT DONSDEKEN GRATIS VOOR EEN HÉLE WEEK

Boek NU

Laten we contact houden!

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen.

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? 

Contacteer ons nu.

Showroom Mol   Showroom Antwerpen