WAT HEB JE NODIG VOOR EEN LUXE BED?

Dit zijn de elementen die we zouden gebruiken om een ​​luxueus uitziend en aanvoelend bed te creëren!
7 oktober 2023 in
Kris | Fja-Oeyen

1. LAKENS

Lakens zijn de basis van je bed. Neutrale lakens zijn een basis waarop je kan bouwen en waarmee je kunt spelen! Dit zijn de lakens die we zouden gebruiken om een ​​luxueus uitziend en aanvoelend bed te creëren!

  • Hoeslaken
    Met een elastische zoom wordt het hoeslaken direct op de matras geplaatst en moet het goed aansluiten.
  • Bovenlakens
    Het is optioneel en kan worden gebruikt om de levensduur van je  dekbedovertrek te verlengen, omdat het een laag vormt tussen je lichaam en het overtrek.

2. DONSDEKEN

Hier wordt het interessant! Een echt donsdeken kan je leven veranderen, en we overdrijven niet! Het is ongelooflijk waardevol om een donsdeken te vinden dat de temperatuur regelt en je de hele nacht warm houdt. Het houdt je niet alleen warm, maar is ook extreem gezellig omdat donsdekens over het algemeen erg licht zijn. Het voelt de hele nacht als een warme knuffel.

3. HOES

Een donsovertrek beschermt niet alleen je dons en helpt het schoon te houden, het kan ook een statement-stuk in je slaapkamer zijn dat de kamer tot leven brengt! Door voor klassieke kleuren te gaan, kan je decoraties afwisselen met kussens en dekens.

4. ZOMERDONSDEKEN

Als het weer wat warmer wordt en je moeite hebt om je slaapkamer koel te houden, kan het zijn dat je donsdeken te warm wordt. Misschien is het tijd voor een zomerdons. Nog lichter en toch precies de warmte die je nodig hebt voor een gezellige en rustgevende nacht. 

5. SPREI

Er is iets luxueus aan een sprei dat over het voeteneinde van je bed hangt. Of het nu een laken is of een grof gebreide deken, het zorgt voor een meer afgewerkte look.

6. KUSSENSLOPEN

Kussenslopen worden intensief gebruikt omdat je erop rust in plaats van eronder. Je wilt er zeker van zijn dat je een stof kiest die zacht en comfortabel aanvoelt op je gezicht, zoals linnen bijvoorbeeld. Ze zijn ook een geweldige manier om wat kleur in de slaapkamer te brengen, omdat ze gemakkelijker uitwisselbaar zijn tijdens het decoreren. We raden aan om twee kussens per persoon op het bed te leggen, omdat je dan comfortabel rechtop kunt zitten terwijl je 's avonds laat een boek leest, en het draagt ​​ook bij aan dat gezellige gevoel en de luxe uitstraling!

Jouw Slaaphandleiding

Heb je genoeg van die eindeloze nachten woelen en draaien? 
Verlang je naar een nachtrust die je batterijen volledig oplaadt?

Download het e-book!
in Blog
Labels