JE SLAAPT NU NÓG ZACHTER IN B&B TSPIJKER

Te midden van het Kempense groen, vind je B&B Tspijker. Hét adresje in Mol als je op zoek bent naar een knusse en rustige overnachtingsplaats.
30 september 2023 in
Kris | Fja-Oeyen

Tspijker is bovendien ideaal gelegen vlakbij de Molse meren, en dus de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. De kamers zijn even origineel als gezellig. Ze baden in een nostalgische sfeer, alsof je even terugkeert naar grootmoeders tijd …

Natuurlijk wordt dit authentieke logement gecombineerd met hedendaags comfort. Een privéterras, fietsenstalling, een eigen badkamer, tv en wifi op de kamer, … Maar daar stopt het niet. Tspijker koos ook voor dons van uitmuntende kwaliteit. En wie heerlijk zachte en kwalitatieve dons zoekt, komt natuurlijk terecht bij Fja-Oeyen!

Onze 100% natuurlijke ganzendons maakt de donsdekens extra luchtig en aangenaam. Elk donsdeken wordt met evenveel toewijding als vakmanschap vervaardigd. In ons atelier in Mol maken we de dekens en het bedtextiel immers op maat en met de hand. Alles om je een uitstekende nachtrust te bezorgen!

Wil je de rust zelf ervaren? Boek vlug één of meerdere overnachtingen in B&B Tspijker!

We geven je graag meer uitleg over onze kwaliteitsproducten. Spring gerust even binnen voor een vrijblijvend gesprek!

in Blog
Labels