HEERLIJK LICHT

De lichtheid van onze dons is het belangrijkste voordeel voor veel van onze klanten. Want het is niet de dikte van de vulling die belangrijk is. Het is vooral de kwaliteit die telt. Enkel 100% dons geeft je beste isolatievermogen.
30 september 2023 in
Kris | Fja-Oeyen

DE VOORDELEN VAN DONS VOOR JE SLAAPCOMFORT

Licht e​​n toch warm
Hoe groter de donsvlok is, hoe lichter en isolerender je donsdeken wordt. Kortom: je krijgt een zalige temperatuur terwijl je je niet moet inpakken tegen de kou. Dons houdt je eigen lichaamswarmte vast en zorgt tegelijk voor een goede luchtcirculatie in de vulling. Zo schermt een donsdeken van Fja-Oeyen je af van de temperatuur van je slaapkamer, waardoor je het hele jaar door onder hetzelfde donsdeken kan slapen.

Diervriendelijk
Bij Fja-Oeyen werken we steeds met de allerbeste kwaliteitsvulling. Die kwalitatieve ganzendons is ook nog eens diervriendelijk gewonnen. Want onze dons komt enkel van vrij gekweekte en gezonde ganzen uit koude gebieden. 

Een deken uit 100% dons zorgt zo voor een zalige combinatie van een knus, warm gevoel en een fantastische lichtheid waar je je dus echt goed bij kan voelen!

Meer weten over de voordelen van ganzendons? Neem dan ook zeker hier een kijkje:

Wat is het verschil tussen dons en veren?
Wat is het verschil tussen ganzendons en eendendons?

ontdek ons volledige assortiment donsdekens

BOEK DE FJA-OEYEN EXPERIENCE EN TEST ONZE AMBACHTELIJKE DONSDEKENS GRATIS UIT!

ERVAAR ONS HANDGEMAAKT DONSDEKEN GRATIS VOOR EEN HÉLE WEEK

Boek NU