COMFORTGAMMA BEDDEN EN MATRASSEN

Slapen kan men in elk bed. Maar om 's morgens fit te ontwaken, heeft het lichaam een evenwichtige ondersteuning nodig. Die ondersteuning is pas ideaal als de ruggenwervels over de hele lengte perfect worden ondersteund. Beweeglijk, maar stevig en sterk. Daartoe heeft uw lichaam een goede bodem en matras nodig.
30 september 2023 in
Kris | Fja-Oeyen


Binnen ons gamma vindt u uitsluitend bodems, matrassen en hoofdkussens die aan deze vereisten beantwoorden. Bodems met spiraal, in vaste uitvoeringen tot volledig elektrisch verstelbare modellen.

SPIRAALVEREN

Wij verdelen de Auping collecties. Misschien wel de meest bekende onder de spiraalbodems. Inmiddels is Auping uitgegroeid tot een begrip. Zowel op het niveau van kwaliteit als op het niveau van design. Uitgekiende vormgeving, doordacht comfort. U kiest voor een vaste of verstelbare bodem, voor soft, medium of hard slaapcomfort.

Of u nu kiest voor Auronde, Essential of Original, het Auping programma staat voor vormgeving, comfort, duurzaamheid en value. Meubelen, accessoires, spiraalbodem en matrassen zijn volledig op elkaar afgestemd. Een schitterend gamma voor de individuele inrichting van de eigentijdse slaapkamer met mogelijkheden voor jong en oud.

BOXSPRING

Was vroeger de boxspring vooral te vinden in de hotellerie, dan zijn vandaag deze bedden volledig ingeburgerd bij de particulier. De boxsprings die wij u voorstellen hebben dan ook legio mogelijkheden. Ze worden met artisanale traditie geassembleerd maar bieden u wel het neusje van de zalm op het gebied van moderne technologie.

Diverse afmetingen zijn leverbaar. Enkele of dubbele bedden, met tweepersoonsbodem en matras of gescheiden ... De kwaliteit is altijd ontzettend duurzaam en onberispelijk.

in Blog
Labels