BEKLEDING

De fijnste dons verdient de beste bescherming. Daarom hebben de meeste donsdekens een bekleding van 100% katoen. De fijngeweven stof laat geen dons door en zorgt voor een optimale ventilatie.
30 september 2023 in
Kris | Fja-Oeyen

ALOË VERA

Een van de stoffen waar we mee werken, is 100% percalekatoen. Deze dunne bekleding zorgt ervoor dat het dons dicht tegen je huid aanligt. Percalekatoenen bekleding zorgt voor weinig temperatuurverschil en absorbeert transpiratievocht perfect. Daarnaast wordt de percale afgewerkt met een anti-aging finish op basis van aloë vera. Dit maakt het katoen extra licht en het heeft een antibacteriële werking.

KASHMIR

Een luxueuze afwerking voor wie graag vorstelijk slaapt. De bekleding met katoen-Kashmir is aan te raden voor dekens uit 100% dons. De verhouding van de stof zorgt bovendien voor een nog betere vochtabsorptie zodat je een hele nacht lang aangenaam kunt slapen.

SAFFIER

De eerste keuze van stichter Frans Oeyen, en dus de bekleding waar het allemaal mee begon. De stevigere stof maakt deze saffierkleurige katoen ook geschikt voor donsvullingen die bestaan uit een mengeling van dons en pluimpjes.

BOEK DE FJA-OEYEN EXPERIENCE EN TEST ONZE AMBACHTELIJKE DONSDEKENS GRATIS UIT!

ERVAAR ONS HANDGEMAAKT DONSDEKEN GRATIS VOOR EEN HÉLE WEEK

Boek NU
in Blog
Labels