Vanuit onze familietraditie bezorgen wij je het gevoel om elke dag te beginnen met Oeyen. Het is onze passie om dat gevoel met je familie te delen en je levenslang warme herinneringen te laten beleven."


NATUURLIJKE DONS: HÉT SUCCESRECEPT VOOR JE NACHTRUST

Goed geslapen? Het is een simpele vraag, maar een zalige nacht is niet altijd even evident. Te koud, veel zweten of een dikke vulling die zwaar aanvoelt … Goed slapen start niet alleen bij jezelf, maar ook bij het deken waar je elke nacht onder kruipt.

De donsdekens van Fja-Oeyen bieden je alle voordelen om beter te slapen. Elk donsdeken is handgemaakt en aangepast aan je slaapgewoontes. Want jouw slaap is maatwerk voor ons, en dat al vier generaties lang. Zo krijg je een ambachtelijk, Belgisch kwaliteitsproduct, gevuld met de allerbeste ganzendons.

Alles over de perfecte dons


KIES DE DONS DIE BIJ JOU PAST

Een donsdeken van Fja-Oeyen is hét succesrecept voor een zalige nacht. Wij maken al onze donsdeken op maat, en dat al vier generaties lang. Door de allerbeste dons te selecteren, creëren we een donsdeken dat je een goede nachtrust bezorgt. We werken met 6 verschillende soorten dons. Zo krijg je een donsdeken dat volledig aangepast is aan je slaapgewoontes. Ontdek onze donssoorten en droom alvast van een zalige nacht!

BOEK DE FJA-OEYEN EXPERIENCE EN TEST ONZE AMBACHTELIJKE DONSDEKENS GRATIS UIT!

ERVAAR ONS HANDGEMAAKT DONSDEKEN GRATIS VOOR EEN HÉLE WEEK

Boek NU

Artisanaal vakwerk

Lokale productie
(handmade In Belgium-label)

Gegarandeerd duurzaam

Diervriendelijk

Dompel je onder in de wereld van Fja-Oeyen

JOUW DONS STEEDS ALS NIEUW!
BOEK EEN WASBEURT VOOR JE DONSDEKEN

LAAT JE DONS EN BEKLEDING AFZONDERLIJK REINIGEN IN ONZE PROFESSIONELE WASSERIJ EN GENIET VAN KWALITEIT DIE EEN LEVEN LANG MEE GAAT

Boek NU

Laten we contact houden!

Blijf steeds op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit de wereld van Fja-Oeyen

Zit je met een vraag?

Meer informatie over onze dons of service? 
Wil je een afspraak maken? 
Contacteer ons nu.

Showroom Mol   Showroom Antwerpen