Waterbedden van Belgische makelijk

Alleen met een waterbed bereikt u optimaal slaapcomfort. Het verschil merkt u vanaf de eerste nacht. U voelt het zelfs meteen als u er even op plaatsneemt. U ervaart geen verende weerstand, maar een zachte tegendruk en een licht wiegende beweging. Uw spieren ontspannen zich snel en volledig. Fja-Oeyen heeft een echte traditie in waterbedden en kent het product als geen ander. Uw ideale adviseur!

Voor elk lichaamstype

Wanneer je slaapt op een waterbed, voel je geen storende drukpunten. Je wervelkolom kan zich dan ook totaal ontspannen. Een waterbed is trouwens ideaal bij rugklachten, problemen met de bloedsomloop én slaapproblemen bij zwangerschap.

Of je nu op je buik, zij of rug slaapt, je lichaam is altijd volledig ondersteund. Bovendien worden je benen automatisch ietsje hoger getild omdat je bekken en bovenlichaam zwaarder zijn. Dat is natuurlijk goed voor de doorbloeding.

Optimale stabilisatie

Voor de stabilisatie worden lagen voorbehandelde kunstvezels gebruikt. De graad van stabilisatie kies je vooraf zelf: van aangenaam meebewegend tot volledig stabiel. Het aantal lagen kunstvezels bepaalt de graad van stabilisatie. Daarnaast is zelfs extra bekkenondersteuning mogelijk.

Modellen:

UNO: één doorlopende matras

DUAL: aparte watermatras voor beide partners met eigen aparte stabilisatie en verwarmingselement

Duurzaamheid

Gemiddeld gaat een watermatras langer mee dan een droge matras. De levensduurte is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo is bijvoorbeeld de zorg die u aan uw waterbed besteed uitermate belangrijk.

Maar ook de gebruikte vinylsoort en de manier waarop de naden vast gelast worden hebben hierop een grote invloed. Om de levensduurte van de watermatras te verhogen is het van uitermate belang dat de matras pas na bestelling geproduceerd wordt.

De omranding die bestaat uit schuim en is ook onderhevig aan slijtage. U stapt bijvoorbeeld telkens op dezelfde plaats in en uit het bed. Het water duwt de randen na verloop van tijd ook een beetje naar buiten toe. Deze onderdelen zijn natuurlijk allemaal afzonderlijk  te verkrijgen.

De watermatras bestaat uit verschillende lagen kunstvezels waar het water zachtjes door migreert. Hoe kleiner de gaatjes in deze lagen des te hoger uw stabiliteit. Na verloop van tijd zullen de kleine kanaaltje uitzetten en zal het water vlotter in en uit kunnen stromen. Dit heeft tot gevolg dat uw stabiliteit daalt.

In tegenstelling tot een gewone matras zal uw ondersteuning door de jaren niet verminderen. U wordt namelijk ondersteund door water. En water behoudt steeds zijn natuurlijke samenstelling en eigenschappen. Dus ook zijn ondersteunend vermogen.

Hygiënisch

Last van huisstofmijtallergie? Dan is een waterbed een schitterende keuze. De watermatras is ondoordringbaar voor stof en huidschilfers (waar huisstofmijt op overleeft). Je kan de matras eenvoudig schoonmaken met een vinylreiniger. De cover van de matras kan je met regelmaat wassen om huisstofmijt nog minder kans te geven.

Klik hier en lees meer over het onderhoud van je waterbed.

Personaliseer je waterbed

Je maakt je bed zo uniek als je maar wil. Ingebouwd in het bed van jouw keuze, in de stijl die best past in je interieur … We hebben een royaal aanbod aan modellen, achterwanden, stoffen en kleuren.

Na jaren trouwe dienst kan je je waterbed zelfs weer in een nieuw kleedje steken. De bekleding en het bed zullen weer mooi in lijn zijn met de nieuwe slaapkamerinrichting.

Gewicht

Een gevuld waterbed weegt wel wat, snel een halve ton. Je verzet het dus niet zomaar. Dit kan bij een verhuis voor problemen zorgen. Je dient het waterbed eerst leeg te maken alvorens te kunnen verplaatsen.

Lees hier meer over het verhuizen en verplaatsen van je waterbed

Onze waterbedden zijn uitermate solide uitgevoerd, passen perfect in een ombouw en zijn bestand tegen temperatuurschommelingen. Pure kwaliteitsproducten, vervaardigd uit de beste materialen en stevig afgewerkt om snelle slijtage en lekken te voorkomen. Een breed gamma - met alle accessoires voor het onderhoud - ontdekt u in onze showroom.