Ons bedtextiel: de hemel op aarde.

Wij bieden u een brede keuze in hoeslakens en bedovertrekken. Deze vervaardigen we in eigen atelier uit ecologische stoffen zoals puur katoen, damast, satijn en 100% zijde. Wij volgen de textielevoluties op de voet (zowel de modische als de technische aspecten). 

Fja-Oeyen bedtextiel past perfect rond onze donsdekens. De donsovertrekken beschikken over praktische instopstroken en een ritssluiting. Voor kleuren en dessins volgen we de interieurtrends op de voet. Speciale wensen? Maatwerk is onze specialiteit! 
 
Uiteraard is ons bedtextiel bedacht op optimale hygiëne. Machinewasbaar, gemakkelijk strijkbaar ... Alles om jarenlang mooi te blijven.

Fja-Oeyen kiest voor evenwicht tussen mens en natuur. Zeker als het om slapen gaat. En u?

Poëtische sfeer

Als u de poëtische sfeer van diep avondblauw graag wil terugzien in de slaapkamer, is deze donsovertrek uit 100% katoen-satijn beslist een match. Het exotisch motief is een blikvanger, maar het verstoort allerminst uw nachtrust. Het zachte satijn voelt immers aan als een tweede huid.

Eigen droomkasteel

Donker hout, koper en een bedovertrek uit het fijnste katoen in een zachte pasteltint op bed. Dat is pure luxe. Daar hoort uiteraard een berg comfortabele kussens bij. Ontwaak ’s morgens monter in uw eigen droomkasteel. 

Donsovertrekken op maat

Meer zien? Kom eens kijken in onze showrooms. Wij bieden u een brede keuze in hoeslakens en donsovertrekken. Deze vervaardigen we in eigen atelier uit ecologische stoffen zoals puur katoen, damast, satijn en 100% zijde. Wij volgen de interieurtrends en textielevoluties op de voet (zowel modische als technische).

Onze donsovertrekken zitten perfect rond onze donsdekens. Ze beschikken over praktische instopstroken en een ritssluiting. Uiteraard is ons bedtextiel bedacht op optimale hygiëne. Machinewasbaar, gemakkelijk strijkbaar ...   Speciale wensen? Maatwerk is onze specialiteit!